Esteu aquí

"Chocos, calamares..." i antropologia

"Chocos, calamares..." i braves, pebrotets fregits, pa amb tomàquet, i més! Cuinarem i degustarem aquestes tapes. Però, què és això que mengem? Què són les tapes? Per què mengem tapes? D'on venen els ingredients que mengem? El "tapeo" és universal?

Des de l'associacó l'Etnogràfica ens acopanyarà la Marta Ruiz, especialista en antropologia de l'alimentació, que ens guiarà en les reflexions sucoses que plantegem en la jornada. Què millor que uns fogons, una taula, unes tapes i una bona conversa per fer l'aperitiu d'un dissabte abans de dinar?

Talleristes:

Marta Ruiz Pascua, de l'associació l'Etnogràfica, antropologia per la transformació social

Albert Guasch, dinamitzador del projecte de gastronomia al Centre Cívic, als fogons.

  • Accessible

Cursos relacionats

Cèrcol aeri

Tipus: Circ
Quan: Del 09/07/2025 al 23/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Tastet de circ juvenil: aeris

Tipus: Circ
Quan: 10/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes

Kokedames

Tipus: Manualitats
Quan: 14/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Tiramisú i "Panna Cotta"

Tipus: Cuina
Quan: 17/07/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes