Esteu aquí
Cebiches llatinoamericans

En aquest taller coneixerem els secrets de la preparació de l'autèntic cebiche, des de l'elecció del peix fresc fins a la barreja perfecta de llimona i espècies. Degustarem el cebiche peruà amb pebrot groc, el cebiche mexicà amb el sabor picant, i molts més.
A més, descobrirem la història i la cultura darrere d'aquests plats refrescants i com s'ha convertit en un plat essencial de la gastronomia llatinoamericana. Uneix-te a nosaltres i gaudeix d'una tarda plena de diversió, aprenentatge i, per descomptat, deliciosos cebiches.
Tallerista: Cuinaima
Cursos relacionats
Torrons artesanals
Tipus: Cuina
Quan: 12/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Brodat d'hivern
Tipus: Manualitats
Quan: 13/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuina Junior: postres nadalenques
Tipus: Cuina
Quan: Del 13/12/2025 al 20/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Ciutats comestibles: fem melmelada amb les taronges...
Tipus: Cuina
Quan: 15/12/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes