Esteu aquí
Cebiches llatinoamericans
En aquest taller coneixerem els secrets de la preparació de l'autèntic cebiche, des de l'elecció del peix fresc fins a la barreja perfecta de llimona i espècies. Degustarem el cebiche peruà amb pebrot groc, el cebiche mexicà amb el sabor picant, i molts més.
A més, descobrirem la història i la cultura darrere d'aquests plats refrescants i com s'ha convertit en un plat essencial de la gastronomia llatinoamericana. Uneix-te a nosaltres i gaudeix d'una tarda plena de diversió, aprenentatge i, per descomptat, deliciosos cebiches.
Tallerista: Cuinaima
Cursos relacionats
Dolços del Marroc
Tipus: Cuina
Quan: Del 20/04/2024 al 06/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Activitat Cancel·lada
Monogràfic de circ: Ritmes i velocitats en la creació d...
Tipus: Circ
Quan: Del 24/04/2024 al 22/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Dissenys pràctics amb Canva
Tipus: Informàtica, internet i noves tecnologies
Quan: Del 29/04/2024 al 13/05/2024
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Obertes
Cuinem amb forn solar
Tipus: Cuina
Quan: 05/05/2024
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes