Esteu aquí

Autodefensa feminista

* * * AQUEST CICLE  COMENÇARÀ  EL PROPER  15  DE FEBRER, 2 SESSIONS * * * 

 

Seminari teòric/pràctic de 2 sessions, a on s'abordaran algunes de les tècniques bàsiques i senzilles per a defensar-se física i psicològicament de les agressions, vexacions i/o abusos sexuals contra les dones. En concret, es treballarà com mantenir la calma en situacions d'agressió, la consciència de l'espai en el lloc on es produeix l'atac i com utilitzar la postura, la veu, etc. 

Karin Konkle és llicenciada en Estudis de Gènere (Women 's Studies) per la Universitat de Columbia (Nova York) i en Medicina Tradicional Xinesa per l'Escola Superior de MTX (Barcelona), a més d'estar formada en teràpia de polaritat (Associació Espanyola de Teràpia de Polaritat). És 3er Dan d'Aikido de la Ki No Kenkyukai International Association (Doshu Yoshigasaki) i professora d'autodefensa per a dones; porta més de 20 anys practicant arts marcials (sobretot aikido i tai-txi) i més de 10 anys practicant meditació. Autora del llibre "Autodefensa feminista (para todo el mundo)"

Per qüestions de seguretat i control de l'aforament, serà necessària la inscripció prèvia. Per més informació adreçar-se a dones@elprat.cat

  • Accessible