Esteu aquí
Arrossos i fideuades (Grup 2)

Els arrossos i les fideuades mediterranies tenen gran prestigi arreu del món. En aquest interessant taller de quatre sessions, farem un recorregut a través de receptes molt variades pels arrossos catalans i diferents fideuàs.
Ensenyaren trucs per fer brous consistents i saborosos i per trobar els punts perfectes a l'hora de cuinar.
Si et consideres un autèntic arrosser/a i amant dels rossejats de fideus, aquest és el teu espai.
Aprèn a elaborar aquestes boníssimes receptes amb aquest taller 100% participatiu i ple de consells on convertir-te en un/a autèntic/a expert/a.
Cursos relacionats
El món dels llegums
Tipus: Cuina
Quan: 27/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Gyozas amb productes de temporada
Tipus: Cuina
Quan: Del 29/11/2025 al 29/11/2025
On: Centre Cívic Palmira Domènech
Inscripcions Obertes
Cuina Júnior: Creps dolces i salades
Tipus: Cuina
Quan: 29/11/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades
Cuina i cultures: 'Dia de las velitas' de Colòmbia
Tipus: Cuina
Quan: 03/12/2025
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa
Inscripcions Tancades