Esteu aquí

Amb cullera i per sucar-hi pa

Estofats, al forn, amb suc, amb cullera, per sucar-hi pa, etc. Vine a redescobrir aquelles receptes tradicionals de la nostra cultura, a posar-les en pràctica i a menjar-te-les!

La cuina mediterrània ibèrica és rica en receptes i productes. La influència de la cultura del fast food (menjar ràpid) ha pogut portar a una pèrdua de coneixements al voltant dels receptaris tradicionals, al dur-se menys a la pràctica en les generacions nascudes els últims anys. Recuperem i posem en pràctica aquests coneixements que conviden a gaudir dels fogons, a compartir taula i a donar plaer al paladar. 

Tallerista: Josefa Pérez

  • Accessible

Cursos relacionats

República Txeca al plat

Tipus: Cuina
Quan: 29/02/2020
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Petits xefs

Tipus: Cuina
Quan: Del 07/03/2020 al 21/03/2020
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Inscripcions Tancades