XXX Trobada gegantera

A les 9 del matí els gegants i les gegantes començaran a omplir la plaça de la Vila i a preparar-se per a la cercavila, que començarà a les 11.30 hores i omplirà de colors i música els carrers de la ciutat.

Si voleu acompanyar el seguici, farà un recorregut pels carrers següents: pl. de la Vila, c. de Ferran Puig, c. de Frederic Soler, av. de la Verge de Montserrat i av. del Canal fins al parc del Fondo d'en Peixo, on a les 13 hores es farà la ballada i el lliurament de recordatoris.

Colles participants: Manresa, Sant Boi de Llobregat, Drac d'Or (l'Hospitalet de Llobregat), Parets del Vallès, Molins de Rei, Matadepera, Monistrol de Montserrat, Manlleu, Castelldefels, Sant Andreu de Llavaneres, l'Espluga de Francolí, Lliçà de Vall, Palamós, Badalona i Estimem els Gegants (les Borges Blanques).

I les colles del Prat de Llobregat: Associació Gegantera Delta, AMPA Mare de Déu del Carme, Institut Salvador Dalí, Institut Estany de la Ricarda, AMPA Escola Charles Darwin i els gegants de la ciutat.

  • Accessible

Activitats relacionades

Decoració de ponsèties i creació de ramellets de vesc

Tipus: Proposta
Quan: 29/11/2022 de 10:00 a 11:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Reunió Consell Municipal de Salut

Tipus: Proposta
Quan: 29/11/2022 de 17:00 a 19:30 h
On: Oficines municipals Salut Pública i Consum

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 29/11/2022 de 17:00 a 21:00 h
On: CEM Estruch