Esteu aquí

Visita a la Pineda de Can Camins

La pineda de Can Camins és una de les poques zones de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània. Destaca per la varietat d’orquídies i fongs que hi viuen. La fauna es compon principalment d’ocells boscans, com la mallerenga carbonera o el raspinell. És un hàbitat de bosc i pulvinar, molt delicat, i per això no es permet l’accés lliure.  

Si vols conèixer aquest espai natural del litoral pratenc, apunta’t a les visites guiades que es faran alguns diumenges de 12h a 13h.

Durant el mes d'abril, i en el marc de les activitats de www.elsupermes.cat, totes les persones que realitzin aquesta visita podran gaudir d'un aperitiu gratuït quan vagin a dinar a la carta el mateix dia de la visita al restaurant Mesón el Cortijo & Posa't Morat, c. Estany de la Magarola, 5-7, del Prat de Llobregat T. 933793554 restaurante@mesoncortijo.com. Recordeu de demanar el vostre flyer a l'Oficina de Turisme abans de començar la visita a la pineda.

Les inscripcions les podeu fer: 

- Per telèfon, al 93 479 32 01, o per correu electrònic a administracio@consorcidelta.org, abans de les 13h del divendres anterior a la realització de l’activitat.

- Presencialment, a l’Oficina de Turisme de Can Camins, el mateix dia de l’activitat, d'11h a 11.45h.

 

Aquesta activitat forma part de la Biomarató i s'enmarca en la celebració del mes de la Biodiversitat

Activitats relacionades

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 01/06/2024 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals

Visita guiada a la Pineda de Can Camins

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 02/06/2024
On: Pineda de Can Camins. Carretera de la platja, km 4,63