Esteu aquí

Visita guiada a la Pineda de Can Camins

La pineda de Can Camins és una de les poques zones de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània. Destaca per la varietat d’orquídies i fongs que hi viuen. La fauna es compon principalment d’ocells boscans, com la mallerenga carbonera o el raspinell. És un hàbitat de bosc i pulvinar, molt delicat, i per això no es permet l’accés lliure i, per tant, aquestes visites guiades són una gran oportunitat per conèixer-la.

Si vols conèixer aquest espai natural del litoral pratenc, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el primer diumenge de cada mes fins al desembre en dos torns, una a les 10h i l'altre a les 12h.

Punt de trobada: Porta d'accés de la pineda, davant del Centre d'informació Turística Porta del Delta.*

Lloc:  Pineda de Can Camins - Coordenades GPS del punt de trobada: 41.288442, 2.103564 - El Prat de Llobregat

ACTIVITAT GRATUÏTA / No cal inscripció prèvia, nombre màxim de participants 25 persones/visita

* Degut a la celebració del XIII Duatló Ciutat de Prat - Campionat de Catalunya de Duatló per equips l’accés a la Carretera de la Platja romandrà tancat, entre les 9:30 i les 18:00 h, des de l'encreuament de la Ronda Sud amb la Carretera de l'Aviació i fins la rotonda de la citada carretera al costat de la Granja de la Ricarda. L'accés a la B-203 per arribar a la platja es podrà realitzar pel carrer de la Carretera de la Bunyola dins de l’horari esmentat.