Esteu aquí

Visita guiada a la Pineda de Can Camins

La pineda de Can Camins és una de les poques zones de Catalunya que reprodueix, amb un estat de conservació excepcionalment bo, el conjunt de comunitats vegetals propi de la rereduna mediterrània. Destaca per la varietat d’orquídies i fongs que hi viuen. La fauna es compon principalment d’ocells boscans, com la mallerenga carbonera o el raspinell. És un hàbitat de bosc i pulvinar, molt delicat, i per això no es permet l’accés lliure i, per tant, aquestes visites guiades són una gran oportunitat per conèixer-la.

Si vols conèixer aquest espai natural del litoral pratenc, participa en una de les visites guiades gratuïtes que es fan el primer diumenge de cada mes (excepte juliol i agost).

Punt de trobada: Porta d'accés de la pineda, davant del Centre d'informació Turística Porta del Delta. Camí de la platja, davant de la pineda de Can Camins. Coordenades GPS 41.288442, 2.103564.

Aparcament: Aparcaments de la platja. Aparcaments de pagament  de  l'1 de juny al 30 de setembre (ambdós inclosos). Coordenades GPS 41.28768544238128, 2.104872922628816. 

Preu:  ACTIVITAT GRATUÏTA / No cal inscripció prèvia, la inscripció es realitza el mateix dia de la visita en el punt de trobada i per ordre d'arribada. Nombre màxim de participants 25 persones/visita.

 

Activitats relacionades