Esteu aquí

Visita guiada als Espais Naturals del Riu

Els espais naturals del Riu, incloent el darrer tram i la desembocadura del Llobregat, son un espai privilegiat per a conèixer el delta. En ells trobem una gran diversitat d’ambients naturals, des de prats humits pasturats per cavalls i estanys plens d’ànecs, fins a pinedes litorals i platges naturals. L'espai, obert al públic, està dotat de diferents equipaments, com aguaits i torres elevades, per poder observar la seva biodiversitat i paisatges. Aquestes visites guiades, a més, permeten descobrir els seus secrets de la mà d'un expert.

El  segon i quart diumenge de cada mes es farà una visita guiada gratuïta en dos torns fins al desembre, per a conèixer aquest valuós espai que sortiran del punt d’informació i tindran una durada d'una hora i mitja. 

Punt de trobada: Punt d’informació de l'entrada dels espais naturals del Riu - Cal Tet - Ca l'Arana.

Lloc:  Coordenades GPS del punt d’informació: 41.312697, 2.115989 / Coordenades GPS de l’aparcament: 41.308806, 2.112025 - Espais Naturals del Riu - El Prat de Llobregat

Horari:  A les 10 h i a les 12 h

Preu:  Activitat gratuïta / No cal inscripció prèvia.

Podran participar com a màxim el número de persones establert en cada moment per les autoritats sanitàries. S’aplicarà l’ordre d’arribada al punt de trobada.

s contemplaran totes les mesures preventives necessàries per al desenvolupament d'aquesta activitat donada la situació de pandèmia sanitària de la COVID-19.

Activitats relacionades

Ruta de la Carxofa: Memorial Josep Oliva

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 05/12/2021 de 11:00 a 13:30 h
On: Camins agrícoles del Prat

Mercat de pagès

Tipus: Proposta
Quan: 11/12/2021 de 8:00 a 14:00 h
On: Plaça Pau Casals