Esteu aquí

Visita guiada als Espais Naturals del Riu

Els espais naturals del Riu, incloent el darrer tram i la desembocadura del Llobregat, son un espai privilegiat per a conèixer el delta. En ells trobem una gran diversitat d’ambients naturals, des de prats humits pasturats per cavalls i estanys plens d’ànecs, fins a pinedes litorals i platges naturals. L'espai, obert al públic, està dotat de diferents equipaments, com aguaits i torres elevades, per poder observar la seva biodiversitat i paisatges. Aquestes visites guiades, a més, permeten descobrir els seus secrets de la mà d'un expert.

El  segon i quart diumenge de cada mes es farà una visita guiada gratuïta en dos torns fins al desembre, per a conèixer aquest valuós espai que sortiran del punt d’informació i tindran una durada d'una hora i mitja. 

De forma excepcional en aquesta visita guiada es realitzarà una mostra d’anellament científic d’aus, que permetrà conèixer un dels mètodes científics d’estudi dels ocells i observar els ocells de molt a prop.  

Punt de trobada: Punt d’informació de l'entrada dels espais naturals del Riu - Cal Tet - Ca l'Arana.

Lloc:  Coordenades GPS del punt d’informació: 41.312697, 2.115989 / Coordenades GPS de l’aparcament: 41.308806, 2.112025 - Espais Naturals del Riu - El Prat de Llobregat

Horari:  A les 10 h i a les 12 h

Preu:  Activitat gratuïta / No cal inscripció prèvia, nombre màxim de participants 25 persones/visita.