Esteu aquí

Video screening a Torre Muntadas

Vídeo tercer gènere

7 i 8 de març d'11 a 14 hores, en el hall del Centre d'Art Torre Muntadas es presenta un punt de visionat de vídeo i espai de documentació dels projectes de la convocatòria /Unzip Arts Visuals 2019 que han treballat qüestions de diversitat sexual, afectiva i de gènere. 

Els vídeos i la documentació pertanyen als projectes "Safe dams, please", de Marta Mouns, que en la modalitat art i educació que impulsa l'Escola d'arts del Prat, ha treballat sobre la necessitat d'incorporar el condó femení a les campanyes d'educació sexual de la ciutat. En aquest projecte col·laboren en col·laboració amb el SISA (Servei d'Informació sobre Sexualitat i Afectivitat i Salut), Joves Prat i un grup de joves de la ciutat.

La proposta de la modalitat exposió "Tercer gènere, realitats no subrogades", que han desplegat Julia Cáceres, Laia Ruz i José Luis Parralo, proposant una exposició oberta com un procés formatiu, d'exploració personal i de grup en què s'analitza com condiciona el gènere quotidianament, tant a nivell tant individual com col·lectiu.

  • Accessible

Activitats relacionades

El paper de la nutrició i factors relacionats en el...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/10/2021 de 18:00 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Inscripcions Tancades

Trobada de ganxet

Tipus: Proposta
Quan: 19/10/2021 de 18:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans: Webinar...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 19/10/2021 de 18:00 a 19:00 h
On: Activitat virtual