Esteu aquí

Tracta'm bé al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

El 16 de gener, Tracta'm bé*, arriba al Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa. La sala d'exposicions s'omplirà dels dibuixos que els nens i nenes de segon de primària de l'escola Jaume Balmes va fer l'any passat, pensant en com es veuen quan siguin grans, molt grans, dins el projecte Aules amb tracte.

El dia 17, a la sala gran del Centre Cívic, els nens/es podran gaudir d'un taller de collage-tertúlia molt especial: podran conèixer de primera mà com va ser la infància de la gent gran del barri i podran dibuixar, retallar, enganxar... en definitiva, fer un collage de com s'imaginen quan siguin grans o podran dibuixar la gent gran que estarà participant en aquesta activitat. A més, perquè la tarda sigui acollidora, hi haurà un petit berenar per a totes les famílies que vulguin participar.

Exposició dels dibuixos: 16, 17 i 18 de gener

Tarda de collage-tertúlia: 17 de gener a les 17 hores a la sala gran

*Aules amb tracte sorgeix dins el marc de la campanya Tracta'm bé d'Acció Social de la nostra ciutat, per la bona cura a la gent gran. Dins aquesta campanya s'ha treballat amb diferents escoles de la nostra ciutat la sensibilització vers aquest col·lectiu.

  • Accessible

Activitats relacionades

Live Painting al Pavelló Gastronòmic

Tipus: Proposta
Quan: 03/12/2022 de 11:00 a 18:00 h
On: Granja de la Ricarda

Djs al Pavelló Gastronòmic

Tipus: Proposta
Quan: 03/12/2022 - 12:30 h
On: Granja de la Ricarda

Donació de sang

Tipus: Proposta
Quan: 03/12/2022 de 17:00 a 21:00 h
On: Recinte Fira Avícola (granja La Ricarda)