Esteu aquí

TOUR D'A: Jornada professional amb Toni García

Aprofitant el pas del Tour D'A per la ciutat, us proposem una jornada professional amb el director de cinema d'animació Toni García.

Cada primavera, el D’A Film Festival Barcelona ofereix un repàs exhaustiu a l’actualitat cinematogràfica mundial, oferint als espectadors la possibilitat de gaudir del millor de la cinematografia contemporània. El Tour D’A  permet que varies de les pel·lícules que han passat pel Festival viatgin a diferents localitats de Catalunya i la resta de l’estat.

En aquesta ocasió, Garcia, que ha col·laborat en projectes com Mortadelo y Filemón, Willy Fog 2, o Zipi & Zape, ens parlarà del cinema d’animació en l’actualitat i ens explicarà el procés creatiu d’un projecte d’animació: des de la idea artística i el guió visual, passant pel concept art i el storyboard per acabar amb el disseny de personatges i producció. El director d’animació aprofitarà la jornada per parlar també dels nous softwares que hi ha al mercat i de la utilització de la realitat augmentada i realitat virtual als videojocs. 

Entrada lliure fins a completar aforament.  

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Tarda en família: tarda de jocs

Tipus: Proposta
Quan: 02/04/2020 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Palmira Domènech

Activitat Cancel·lada

Píndoles digitals: Trucs avançats de Word

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 03/04/2020 de 18:00 a 20:00 h
On: Cèntric Espai Cultural

Activitat Cancel·lada