Esteu aquí

Teatre #EnFemení

En Femení Març 2022

Per celebrar i reivindicar el Dia Internacional de les Dones, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa de forma compartida amb les entitats i grups amb vincle amb l'equipament ofereix, durant tot el mes de març, tot un seguint d'accions i propostes, dins el cicle En Femení.

Les companyies en residència al Ribera La Noria i Puro Teatro, ens oferiran un fragment de l'obra Hombres de Sergi Belbel i una lectura dramatitzada, respectivament. Aquesta activitat forma part del Cicle En Femení. 

La Noria presentarà el fragment "Ramón" de l'obra "Hombres" de Sergi Belbel, un dels textos d'aquesta obra sobre la masculinitat escrita amb to irònic, àcid i directe, però amb un pessic de tendresa, per tal de parlar, entre altres coses, de la relació amb els homes en el món actual. 

Des de Puro Teatro, ens agradaria fer un crit a l'empoderament, a través de la lectura d'uns textos que representen la fortalesa, la superació davant les adversitats. Mirar des de dintre i treure en fora tota la nostra energia, la nostra força. Juntes som més fortes i podem arribar més lluny. Tot és qüestió de perspectiva i totes les realitats són vàlides.

La comissió organitzadora del cicle 'En Femení' està formada per: ASCA, AVV Sant Jordi-Ribera Baixa, Castellers del Prat, Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, Comunitat Musulmana del Prat, Associació Orgull Pota Blava, Grup de Dones Romi Sastipen i Puro Teatro.

Activitats relacionades