Esteu aquí

Taller de codisseny. Com serà la 15a Mostra d'Entitats?

ricarda

Com serà la 15a Mostra d'Entitats?

Aquest any hi ha la voluntat de traslladar la Fira i, per tant, la Mostra d’Entitats a la Granja La Ricarda. Per tal d’adaptar-nos a aquest nou lloc es fa necessària una nova distribució de l’espai i això ens obre la possibilitat de modificar l’estructura que ha tingut la Mostra durant els darrers anys.

Creiem que és una oportunitat magnífica per pensar conjuntament amb vosaltres com volem que sigui el pavelló de la Mostra d’Entitats d’enguany. Per això, us animem a formar part d’un procés participatiu que tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre, a totes les entitats que tingueu la voluntat de participar a la Mostra d’enguany. Aquest procés consistirà en tres tallers participatius: taller de diagnosi, taller de codisseny i taller de validació.

El segon dels tallers serà el taller de codisseny:

  • Taller de codisseny. Es treballarà amb maquetes senzilles i/o infografies simples que representin les possibilitats ofertes per l'empresa de muntatge i que permetin el treball directe i la comprensió de totes les persones assistents. Es mostraran tots aquells elements sobre els que calgui decidir com a base sobre la qual fomentar el debat i detectar tot aquells aspectes que agraden o no de cada un d'ells. En cas que es consideri necessari i possible es treballarà en el mateix espai amb models a escala real (marques a terra, elements lleugers,...). Objectiu: buscar el màxim consens en com han de ser els elements de disseny de l'espai.
  • Accessible

  • Ludoteca infantil

Activitats relacionades