Esteu aquí

Tagging David Martos: presentació al Festival Jove Altraveu

TAGGING DAVID MARTOS

Tagging David Martos

Un Tag és la primera acció en forma de signatura amb què els grafiters i street-artistes intervenen al carrer, assenyalen el seu territori i afirmen la seva identitat. Tagging David Martos és un projecte liderat per l'Escola d'Arts del Prat, amb la complicitat de familiars, amics i companys, i la col·laboració d'/UNZIP Arts Visuals i Joves Prat, que pretén rastrejar, afirmar i difondre la presència i les aportacions de David Martos en el context creatiu i del grafiti del Prat de Llobregat. Amb aquesta intenció, es desenvolupen una sèrie d'accions i intervencions artístiques col·lectives als murs de la ciutat, la recerca i documentació sobre les seves intervencions a l'espai públic en forma de publicació digital, i les presentacions públiques de les accions anteriors a diferents espais i propostes de la ciutat (Festival Jove Altraveu 2018, entre d'altres).

Tagging David Martos: presentació al Festival Jove Altraveu

Dissabte 12 de maig a partir de les 21 hores es presenten conjuntament totes les accions artístiques, intervenció mural i la publicació digital de la recerca sobre David Martos. Amb la complicitat del familiar, amics i col·legues, Tagging David Martos és un projecte de mapeig, recuperació de les aportacions creatives i com a grafiter a l'espai públic del Prat de Llobregat, Amb la complicitat del familiar, amics i col·legues. La nit del 12 de maig, i dins de les activitats del Festival Jove Altraveu 18, es presenta un stop-motion generat a partir de la realització d'una pintura mural al carrer Jaume Casanovas 86 i la publicació digital de la investigació sobre l'autor d'Adrian Fernández. Al Fondo d'En Peixo.
Organitza: Joves Prat, amb la col·laboració de l'Escola d'Arts del Prat i d'/UNZIP Arts Visuals

Altres accions del projecte Tagging David Martos:

Dissabte 5 de maig a les 12 hores al pati interior del Lloro (Joves Prat) C. del Mariscal Joffre, 3, 08820. Presentació pública de la publicació online que recull la recerca i documentació de les intervencions murals de l'autor, entrevistes als seus familiars, amics i col·legas, aixì com el mapejat de les seves intervencions a la ciutat .


 

Activitats relacionades

Aprenent a viure en aquest temps de canvi (covid 19)

Tipus: Proposta
Quan: 23/11/2020 de 18:00 a 20:00 h
On: on line a Zoom amb enllaç que s'enviarà un cop feta la inscripció