Esteu aquí

Supersimetria II

Projectes LAB 1

Aquesta proposta pertanyent als Projectes LAB treballa a partir de la idea de SUPERSIMETRIA, un concepte de la física quàntica que parla sobre com a la natura, cap partícula pot aparèixer sense que es creï a la vegada i de forma ineludible la seva antipartícula. Al nostre cas, treballarem com la peça artística no pot crear-se sense la presència del procés que la construeix: que no el vegem o no tinguem evidències, no significa que una (obra) existeixi sense l'altre (procés).

En aquesta 2a edició de SUPERSIMETRIA tronarem a comptar amb artistes del context amb els que investigarem com es dóna aquesta dualitat. Visita el procés de treball obert a la Sala d'Art Josep Bages.

Els PROJECTES LAB es caracteritzen per concebre el Centre d'art Torre Muntadas com un espai de trobada, contacte i suport a la creació i formació d'agents culturals, educatius i socials de la ciutat.


S'organitzen dos LAB a l'any en grups d'entre 6 i 8 persones amb interessos comuns, posant en marxa una experiència de producció i formació continua que es desenvolupa en una sèrie de sessions i a partir de l'espai expositiu de la sala Josep Bages concebut com un laboratori i una investigació en procés. L'objectiu és crear un ambient d'intercanvi i grup de treball, en el que relacionar la realització d'obres i projectes amb els seus processos, obrir altres espais i recursos de treball i connectar les pràctiques artístiques amb altres contextos i branques del coneixement. Treballem sota la premissa de la incertesa i el no saber cap a on ens portarà el procés col·lectiu que engeguem plegats, i en el que les sessions conjuntes formades per exercicis pràctics, anàlisis textuals, jornades d'intercanvi amb convidats per l'ocasió i sortides fora del centre, entre d'altres, es combinaran amb els moviments individuals dels participants, convertint-se en la matèria que anirà transformant l'espai expositiu.

Activitats relacionades

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Un héroe samurai: la leyenda de Hank

Tipus: Cinema
Quan: 20/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri

Voy a pasármelo bien

Tipus: Cinema
Quan: 21/08/2022 - 0:00 h
On: Cinema Capri