Esteu aquí

Sororitat. Collage fotogràfic col·lectiu

Darrera d'aquesta imatge a la façana del centre, hi ha un procés comunitari realitzat en motiu del 8 de març de 2021, en el que es va convidar a participar a dones de diferents edats vinculades totes elles al projecte de Jardins de la Pau. La conceptualització d'aquest projecte va anar a càrrec de l'equip de dinamització del centre cívic i la seva formalització a càrrec de la fotògrafa pratenca Núria Oreja.  

Segons el TermCat "el terme sororitat es refereix al lligam estret que s’estableix entre dones basat en la solidaritat, el compartiment d’experiències, interessos, preocupacions, etc., és a dir, a una fraternitat entre dones. Està format a partir del mot llatí sŏrŏr, ōris ‘germana’ i el sufix –itat amb el sentit de ‘qualitat de’." Una idea que ens va semblar rellevant dins del Dia Internacional de les Dones.

Participants: Antonia Cordero, Marci Córdoba, Mariela Fernández, Vanessa Ferreiro, Laura Giberga, Carmen Giner, Milagros Godoy, Mar González,   Laura Llimona, Marisol López, Vane Maravillas, Mercè Meroño, Rosa Milan, Anne Navarro, Zoe, Madaly Ortiz, Anabel Pacheco,  Rocío Quesada, Ana Rino, Vanesa Vigil, Carmen Sedano, Chelo Castillejos, Montse Morillas i Marina Mora.

 

Actualment també podeu trobar l'exposició de la fotògrafa Núria Oreja, "Nosaltres, les dones" a l'interior del Centre Cívic Jardins de la Pau.

  • Accessible

Activitats relacionades

Exposició d'art #PotaBlava al Pavelló Gastronòmic

Tipus: Proposta
Quan: Del 02/12/2022 al 04/12/2022
On: Granja de la Ricarda

ESPAI CANALLA al Pavelló Gastronòmic

Tipus: Proposta
Quan: Del 02/12/2022 - 0:00 h al 04/12/2022 - 0:00 h
On: Granja de la Ricarda