Esteu aquí

"Somni d'una nit d'estiu", amb Els pirates Teatre

Somni d

Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

Shakespeare va escriure la història com a encàrrec d'un casament il·lustre que devia tenir lloc la nit del 23 de juny de 1595 (?), i el que fa l'autor és escriure una gran festa escènica on el que es celebra és en definitiva el joc de l'amor, i la seva arbitrarietat. 

Al bosc hi passen coses i Els pirates ens les volen explicar.

Fitxa tècnica:

Direcció i il·luminació Adrià Aubert. 

Autoria: William Shakespeare, Adrià Aubert i Ariadna pastor. Traducció Salvador Oliva. Música original Llorenç González i Guillem Roma.

Interpretació: Laura  Aubert, Núria  Cuyàs, Ricard  Farré, Ariadna  Pastor, Laura  Pau, Lluna  Pindado i Àlvar  Triay

Escenografia Enric Romaní. Vestuari Maria Albadalejo. Confecció Goretti Puente, Maria Albadalejo. Postissos David Chapanoff. Ajudants de direcció Bernat Cot i Ariet Lea Jelinek. Moviment Robert González i Anna Romaní. Arranjaments musicals Ariadna Cabiró. Tràiler Ricard Farré i Jordi Ferré. Making off Joan Cid. Fotografia Roser Blanch. Producció Marina Marcos. Premsa Ester Cánovas

Durada de l'espectacle: 100 minuts

  • Accessible

Activitats relacionades

15è Concurs Fotogràfic del Pessebre Vivent 2023

Tipus: Proposta
Quan: Del 09/12/2023 al 10/12/2023
On: CEM Julio Mendez (entrada per c. Riu Llobregat)