Esteu aquí

"Somni d'una nit d'estiu", amb Els pirates Teatre

Sovint els somnis que més recordem són aquells que ens trasbalsen, els que ens inquieten, els que no ens deixen indiferents, els que fins i tot ens fan modificar la percepció que abans teníem de la realitat. El Somni d’una nit d’estiu és un d’aquests somnis. El més apassionat, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

Shakespeare va escriure la història com a encàrrec d'un casament il·lustre que devia tenir lloc la nit del 23 de juny de 1595 (?), i el que fa l'autor és escriure una gran festa escènica on el que es celebra és en definitiva el joc de l'amor, i la seva arbitrarietat. 

Al bosc hi passen coses i Els pirates ens les volen explicar.

Fitxa tècnica:

Direcció i il·luminació Adrià Aubert. 

Autoria: William Shakespeare, Adrià Aubert i Ariadna pastor. Traducció Salvador Oliva. Música original Llorenç González i Guillem Roma.

Interpretació: Laura  Aubert, Núria  Cuyàs, Ricard  Farré, Ariadna  Pastor, Laura  Pau, Lluna  Pindado i Àlvar  Triay

Escenografia Enric Romaní. Vestuari Maria Albadalejo. Confecció Goretti Puente, Maria Albadalejo. Postissos David Chapanoff. Ajudants de direcció Bernat Cot i Ariet Lea Jelinek. Moviment Robert González i Anna Romaní. Arranjaments musicals Ariadna Cabiró. Tràiler Ricard Farré i Jordi Ferré. Making off Joan Cid. Fotografia Roser Blanch. Producció Marina Marcos. Premsa Ester Cánovas

Durada de l'espectacle: 100 minuts

  • Accessible

Activitats relacionades

"Xarivari", amb el Teatre Mòbil

Tipus: Teatre
Quan: 20/01/2019 - 12:00 h
On: Teatre Modern

Glass (Cristal)

Tipus: Cinema
Quan: 20/01/2019
On: Cinema Capri