Esteu aquí

Qué bonito amor: fem art i ciutat!

Temes: Cultura
Categories: Arts visuals i plàstiques
TIPUS: Proposta
Per a qui: Adult, Dones, Gent Gran, Jove

Un dia, a una hora i lloc convinguts, us citem per viure una experiència performàtica en la que trobar complicitats amb altres persones i llocs. L'equip d'/Unzip us acompanyem abans i després de la trobada (d'1h màxim) però deixem que mentrestant, s'obrin totes les possibilitats!

Aquesta proposta indecent forma part del projecte de mediació Qué Bonito Amor que vol connectar artistes, persones creatives, interessades en l'art i curioses en general, en una xarxa afectiva per donar suport a la creació i generar espais de trobada més íntims on discutir sobre les arts visuals, pràctiques artístiques, compartir iniciatives culturals, dubtes existencials, idees i projectes.

Les trobades tindran efectes en la conformació del programa d’arts visuals i en altres afers relacionats amb la ciutat. Volem convertir les diferents intensitats i sensibilitats de persones creatives en propostes concretes!

És l’amor transformació? Quines altres formes d’amor practiqueu? Pot ser una conversa una performance? I una pràctica artística? Pot ser l’art una forma diferent d’amor?

Escriviu-nos per formar parelles o petits grups i digueu-nos quin dia i a quina hora us voldríeu citar.

L’experiència proposa un punt de trobada entre diferents agents vinculats a les arts visuals (artistes, professionals de l’àmbit cultural, persones interessades en l’art i ciutadania en general) per compartir coneixement, interessos i afinitats, així com un espai per discutir línies d’actuació i mediació relacionades amb les diverses pràctiques artístiques.