Esteu aquí

Presentació "Terra de canvi", projecte guanyador beca /UNZIP 'Art al barri'

Terra de canvi

‘Terra de canvi’ és el projecte guanyador de la modalitat “Art al barri” de la Beca d’Unzip d’enguany. És un projecte interdisciplinari que barreja l’art tèxtil, les plantes medicinals i les pràctiques de cura. Busca compartir i col·lectivitzar sabers i pràctiques de resiliència per sensibilitzar-nos amb el món vegetal, fomentant pràctiques comunitàries de salut i benestar. Des d’una mirada etnobotànica participativa, es vol generar un viver de plantes medicinals que es recollirà amb un herbari tèxtil.

Adreçada a dones del territori que tinguin ganes de fer xarxa i comunitat a partir del coneixement de les plantes del nostre entorn i les seves propietats medicinals.

Aquesta primera sessió servirà per donar a conèixer el projecte entre les dones del barri que vulguin participar en qualsevol de les fases del projecte, i es realitza en el marc de la 18 Trobada de dones del Prat.

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a: ccriberabaixa@elprat.cat o trucar al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.