Esteu aquí

Presentació 'Museo de la extinción del hombre contemporáneo', projecte guanyador beca /UNZIP 'Art al barri'

Ribera_ Museo de la extinción del hombre contemporáneo

'Museo de la extinción del hombre contemporáneo' és el projecte guanyador de la modalitat “Art al barri” de la Beca d’Unzip d’enguany. 

Com serà el present quan ja sigui passat? Quins objectes trobaran els i les arqueòlogues del futur? Què diran de nosaltres i de la nostra forma de viure?

“Museo de la Extinción del Hombre Contemporáneo (MEHC)” és una proposta que vol apropar al jovent de la ciutat a la creació artística mentre es posen en la pell d’arqueòlegs/es per construir un museu de l’any 3021 a partir de l’experimentació amb l’audiovisual, el teatre, l’arqueologia, l’escriptura i les seves experiències. No calen coneixements previs!

El procés constarà de sis sessions de treball amb les artistes Natalia Soldera, André Felipe i Natasha Padilha, creadores i coordinadores de la proposta. Les participants que ho vulguin podran intervenir al llarg de totes les trobades o bé en alguna o algunes, de manera puntual.

En aquesta primera sessió es farà la presentació del projecte i començarà el procés de creació. 

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a: ccriberabaixa@elprat.cat o trucar al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.

Fotografia: @sl_lennon