Esteu aquí

Parole, parole, parole

Temes: Cultura, Estiu, Teatre L’Artesà
Categories: Arts en Viu, Viu la cultura
TIPUS: Teatre
Per a qui: Adult
Mavi Arias_L

El plaer de la paraula

Lolo Herrero

A través d’una selecció minuciosa dels centenars de textos rebuts i llegits a les “Lectures pel Confinament” i textos propis de l’autor que serveixen d’unió entre ells, “Parole, parole, parole" parla d’amor, de sexe, d’optimisme, de iambes, de paraules. En vers, en prosa, en català, anglès i castellà. I tot això vist a través del vel, de vegades més opac i de vegades més translúcid, teixit pel confinament i la pandèmia. 

La Paraula, aquest instrument, aquesta eina que tenim a tocar de llavis, com els petons. Perquè la paraula, la paraula justa, pot construir, destruir, enamorar, confrontar, transmetre, encoratjar. La paraula ens ajuda a superar emergències sanitàries desconegudes o, si més no, ens acompanya i ens les fa més suportables. Perquè sovint la Paraula i la seva importància són ignorades, maltractades, menystingudes. I en aquests temps que corren, la Paraula ha de ser un luxe. I l’hem de cuidar, l’hem d’admirar, l’hem d’amoixar.

Informació sobre limitacions d'accessibilitat: l'accés al terrat del Modern per a aquest espectacle es podrà fer exclusivament per escales.

 

Activitats relacionades