Teatre L'Artesà

*El web teatrelartesa.cat estarà operatiu properament. A continuació podeu consultar la informació sobre les portes obertes, visites guiades, espectacles i programació de primavera.

Portes obertes i visites guiades del 30 de març al 14 d'abril

Tota la ciutadania podrà conèixer l’equipament, a partir del 30 de març, per mitjà de portes obertes, visites guiades i espectacles.  

Dissabtes i diumenges 30 i 31 de març, i 6, 7, 13 i 14 d’abril

Horaris: de 12.30 a 14.30 h i de 18.30 a 20.30 h

Amb l’acompanyament d’actors i actrius del Teatre Kaddish i de la cia. Los Torreznos

Dissabte 30 i diumenge 31 de març

Horaris: 10 h, 11 h, 12 h, 16 h, 17 h i 18 h

Dissabtes i diumenges 6, 7, 13 i 14 d’abril

Horaris: 11 h, 12 h, 17 h i 18 h

Inscripcions en línia a partir del 25 de març a teatrelartesa.cat o presencials a partir del 30 de març a la taquilla del Teatre L’Artesà (c. del Centre, 33) de 17 a 20 h. Places limitades

Reserva de localitats en línia a partir del 25 de març a teatrelartesa.cat presencials a partir del 30 de març a la taquilla del Teatre L’Artesà (c. del Centre, 33) de 17 a 20 h.

 

Dissabte 6 d’abril, a les 17.30 h i a les 19.30 h

Biblioteca de cuerdas y nudos, de José Antonio Portillo

Sala Gran / Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Accions i propostes per a tots els públics (APP)

 

 

No és una instal·lació d’art contemporani. Ni tampoc un espectacle teatral. O potser sí. La Biblioteca de cuerdas y nudos ho és tot. José Antonio Portillo ens convida a entrar en una estructura circular de fusta que guarda manuscrits sense publicar, textos, partitures, dissenys i objectes trobats a les escombraries i ficats en cilindres plens de missatges de cordes i nusos. És un diàleg de silenci entre la mirada de l’espectador i els objectes que habiten aquesta estructura.

El temps ha anat dipositant esdeveniments i objectes, fragments de vida i de pols, als seus prestatges. Empremtes d’un temps en què la major part dels seus protagonistes eren nens. Els espectadors les poden anar agafant i se'ls revelarà la història que contenen. La Biblioteca de cuerdas y nudos clava les arrels en un petit treball escolar motivat després de la lectura del llibre d’Italo Calvino Collezione di sabbia. Amb el temps, pren la forma d’espai narratiu que pot habitar i ser habitat en diferents espais i per a infants d'edats diverses.  

Edat recomanada: de 8 a 12 anys

 

Dissabte 6 d’abril, a les 18 h, i diumenge 7 d’abril, a les 11 h

LA CASA DEL VACÍO. Laboratori de música i arquitectura

Sala Petita / Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Accions i propostes per a tots els públics (APP)

 

 

Laboratori de música i arquitectura és un projecte educatiu que investiga la relació entre aquestes dues disciplines. Eider Holgado i Pablo Llamas guien els participants i els proporcionen eines perquè puguin treballar per si mateixos segons les seves capacitats. Es facilita l'ús de material reciclat, elaborat per La casa del vacío, per potenciar un entorn sostenible i oferir la possibilitat de continuar l'activitat fora del centre. A més, totes les activitats compten amb música en directe.

La casa del vacío és una escola d'art i arquitectura que treballa en museus, col·legis i centres culturals des de l'any 2011, i que realitza projectes i instal·lacions educatives.

Eider Holgado és doctora en Arquitectura i titulada superior d'interpretació en Música en l'especialitat d'acordió. Pablo Llamas és pianista, compositor, arranjador, psicòleg i titulat superior de Música en l'especialitat d'interpretació en piano jazz.

Edat recomanada: de 4 a 12 anys

 

Dissabte 13 d’abril, a les 10 h i a les 11.30 h

DANZAS ALADAS, de la cia. Aranwa

Sala Gran / Entrada gratuïta amb reserva prèvia

Accions i propostes per a tots els públics (APP)

 

 

Diferents ocells (flamencs, ànecs, ocells del paradís, colibrís, etc.) ens portaran a través de les seves danses pels seus quefers quotidians: buscar menjar, festejar, covar els ous, cuidar el seu territori, banyar-se, armar el niu i emprendre una altra vegada el vol. Es tracta d’un món de colors, de coreografies, ple d'humor i senzillesa, on els objectes es transformen davant els ulls dels espectadors.

Un elenc variat, amb música sempre en viu, ens portarà volant i dansant per l'experiència escènica. L’espectacle té una durada d'1 hora  i en els últims 30 minuts el públic és convidat a jugar, per tal que els infants puguin acabar ells mateixos la història que se'ls està mostrant.

Edat recomanada: de 2 a 5 anys

 

Programació de primavera

Una programació contemporània, de gran i petit format, pensada per a tots els públics

Dissabte 27 d’abril, a les 20.30 h

FEDERICO GARCÍA, de Pep Tosar

Sala Gran

Preu: 15 € Entrada anticipada: 10 €

Pep Tosar combina en aquest espectacle la música, el ball i el text, en una proposta que repassa els moments més significatius de la vida de Federico García Lorca i posa en relació les vivències personals i les obres compostes en cada moment.

 

Dijous 2 de maig, a les 20.30 h

AKA (Also Known As), de Daniel J. Meyer

Dijous Teatre

Sala Petita

Preu: 12 € Entrada anticipada: 8 €

L'obra tracta d'en Carles, de l'amor, de qui és, de la seva identitat, de la seva història. Però nosaltres no serem espectadors, serem els seu oients, còmplices i jutges...; en definitiva, serem la societat que diu qui és, quina és la seva identitat i qui incideix en la seva història.

 

Diumenge 5 de maig, a les 12 h
POP UP, de la cia. Teatro delle Briciole

Accions i propostes per a tots els públics (APP)

Sala Petita

Preu: 5 € Entrada anticipada: 3,3 €

Reinventant el llibre animat en forma teatral, Pop up entrellaça les microhistòries d'un nen de paper i una enigmàtica esfera: les evolucions de ritme, colors i sons de les relacions que estableixen els personatges, les seves trobades i les seves transformacions.

Edat recomanada: de 6 a 9 anys

 

Diumenge 12 de maig, a les 18 h

LA PARTIDA, de la cia. Vero Cendoya

Maig en Dansa

Sala Gran

Preu: 15 € Entrada anticipada: 10 €

Espectacle de dansa i futbol per gaudir en família, inspirat en la pel·lícula italiana El árbitro, de Paolo Zucca. Vero Cendoya planteja l’enfrontament entre dos mons antagònics, futbol i dansa.

Edat recomanada: a partir de 8 anys

 

Dissabte 18 de maig, a les 18 h i a les 20.30 h

REFUGI, de Marc Parrot

Sala Gran

Preu: 15 € Entrada anticipada: 10 €

Marc Parrot oferirà un concert amb emocions a flor de pell en una iurta. La proposta combina un ventall estilístic molt variat en un format que no és gens estàtic i en què els músics no paren de moure’s i es fusionen amb el públic.

 

Diumenge 26 de maig, a les 18 h

RHUMANS, de Rhum & Cia

Sala Gran

Preu: 15 € Entrada anticipada: 10 €

L’últim capítol de la trilogia iniciada amb Rhüm i dirigit per Jordi Aspa, ànima d’Escarlata Circus, és una indagació sobre la matèria del riure i l’ofici de pallasso, travada amb històries surrealistes.

 

Dijous 30 de maig, a les 20.30 h

OTHELLO, de la cia. Les Antonietes

Dijous Teatre

Sala Petita

Preu: 12 € Entrada anticipada: 8 €

Arnau Puig, Òscar Intente i Annabel Castan són Iago, Othello i Desdèmona en aquesta adaptació d’Oriol Tarrasón de la tragèdia de W. Shakespeare sobre temes tan lamentablement actuals com la violència de gènere i el racisme.

 

Diumenge 2 de juny, a les 18 h

25 IL·LUSIONS, del Mag Lari

Sala Gran

Preu: 15 € Entrada anticipada: 10 €

El Mag Lari va començar a fer màgia fa 25 anys i ho celebra de la millor manera, amb un espectacle en què reuneix els seus 25 números més emblemàtics en un xou trepidant!

 

Dissabte 8 de juny, a les 13.30 h

CUERPO COSMOS, de Marc Sempere Moya i Lipi Hernández

Sala Gran

Preu: 15 € Entrada anticipada: 10 €

Dispositiu escènic que busca explorar l’arrel corpòria d’allò popular a través del menjar, el cant i el ball. Tres actes col·lectius que farem en cercle.

Les entrades de la temporada de primavera es podran adquirir a partir del 30 de març.

 

Venda en línia teatrelartesa.cat

*El web teatrelartesa.cat estarà operatiu properament. 

 

Taquilla Teatre L’Artesà

C. del Centre, 33

De dilluns a divendres de 17 a 20 h i dues hores abans de cada espectacle

Pagament només amb targeta de crèdit

 

Taquilla El Modern

Pl. de la Vila, 5

Dues hores abans de cada espectacle

Pagament només amb targeta de crèdit

 

 

Taquilles d’altres centres culturals de la ciutat

 

Cèntric Espai Cultural

Pl. Catalunya, 39-41

Dilluns de 15.30 a 21 h. De dimarts a divendres de 9 a 21 h. Dissabtes de 10 a 20 h

Pagament només amb targeta de crèdit

 

La Capsa]

Av. del Pare Andreu de Palma, 5-7

De dilluns a divendres de 16 a 20 h. Dimarts de 10 a 14 h

Pagament només amb targeta de crèdit