Esteu aquí

Nits a l’estació: Macaco + Siniestro Total + La Glamour Band + DJ Sergi Shine

Macaco

Cartell amb Dani Macaco, Siniestro Total, La Glamour Band i Sergi Shine. 

Macaco

Dani Macaco és un dels artistes més importants de l’escena musical espanyola i un dels músics llatins més influents del món. Ha sabut trobar un so únic i inconfusible, mescla de reggae, rumba i sons llatins amb un groove únic que explota en un intens directe que l’ha portat als festivals i sales més importants d’Europa i Llatinoamèrica. Macaco és també un artista socialment actiu i compromès amb el medi ambient que s’implica en multitud de projectes i que es reflecteix en moltes de les seves cançons i lletres.

Macaco s'acosta al Prat amb Historias Tatooadas, un àlbum assentat sobre les seves pròpies coordenades espai-temps. Del Mediterrani al mar del Carib, una mescla de rocksteady jamaicà, rumba i guajira cubana, havanera catalana, cúmbia panamericana,tonada veneçolana... Amb un so d’anada i tornada que acull el folk, la rítmica del hip.hop i la pulsió del rock. Dani Macaco ens regala un disc ple de sentit i de sensibilitat, amb unes lletres que esdevenen himnes carregats d’emoció i de compromís.

Segueix-lo a facebook, a twitter - Descobreix-lo a instagram - Mira'l a youtube - Escolta'l a spotify

Siniestro Total

Siniestro Total és una de les bandes referents del rock espanyol de les darreres dècades. Porten 35 anys passejant el seu punk rock gallec per moltíssims escenaris. El plantejament iconoclassista i neodadaista en les seves lletres fan de la seva proposta una lluita constant contra l’avorriment, les seves cançons esdevenen un repàs mordaç a l’ésser humà en aquests darrers 35 anys i la seva actitud en el directe i els himnes en què s’han convertit moltes de les seves cançons, confirmen que són una banda clau per entendre una generació.

Segueix-los a twitter - Mira'ls a youtube - Escolta'ls a spotify 

La Glamour Band

Els anys 70, 80 i 90 van ser èpoques de grans concerts i artistes estel·lars. Els anys daurats de les discoteques, dels vinils, de les cintes de casset, dels compactes....La Glamour Band ens hi transportarà amb el seu espectacular i explosiu directe. Amb una estètica actualitzada, moderna i captivadora, ofereix un show per a tothom: joves i no tan joves, nostàlgics i curiosos. Tres potents veus al capdavant i músics professionals contagien energia, bon humor i encant que satisfà als paladars més fins. Prepareu-vos per escoltar, ballar i cantar les millors cançons dels millors temps! Prepareu-vos per a gaudir amb La Glamour Band.

Segueix-los a Facebooka Twitter  - Descobreix-los a instagram 

Sergi Shine

Dj amb un passat inadaptat, lligat a la música Ska i punk i a la percussió. Del contacte amb els ordinadors comença a entrar en el món dels djs mesclant música house però progressivament troba la seva identitat natural amb la música negra. 

A la seva maleta podem trobar música de tot tipus: soul, reggae, funk, disco i remixes de totes les dècades, per ballar o per escoltar, orgànica o sintètica...En definitiva, és un Dj camaleònic i que s’adapta a qualsevol medi, un dj adorable en el fons.

Segueix-lo a Facebook

Activitats relacionades

Tardes Joves al Ribera

Tipus: Proposta
Quan: 01/12/2022 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Trobada LGTBIQ+

Tipus: Proposta
Quan: 01/12/2022 de 18:00 a 20:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa