Esteu aquí

Nits a l’estació: Green Valley + Aspencat + Tapeo Sound System

Green Valley

Un triple cartell amb Green Valley, Aspencat i Tapeo Sound System.
Green Valley són sis músics alabesos i catalans que treballen sense descans des de 2004 per conservar aquest petit ecosistema musical on creixen el reggae i el dancehall. A Green Valley, a partir d’una sorprenent posada en escena, conviuen lletres reivindicatives i missatges polítics que contagien i consciencien els qui els escolten. Després de tres discos (En tus manos, La voz del pueblo i Hijos de la tierra) que desperten l’atenció de la crítica, el públic i els festivals d’Espanya i Amèrica del Sud, el març de 2016 publiquen Ahora, el seu nou treball d’estudi que fa que el seu missatge segueixi bategant i obrint fronteres.
Segueix-los a facebook, a twitter - descobreix-los a instagram, a youtube - Escolta'ls a spotify

Aspencat
Aspencat són el grup més important del País Valencià de l’actualitat i un dels noms amb més present de la música en català. Una banda de nou components amb una llarga trajectòria musical que executen ska reggae ballable reformulat amb electrònica potent. Aquest combo dota al conjunt d’una solidesa, contundència i dinamisme dalt l’escenari que pocs projectes poden igualar. Aspencat són profetes als Països Catalans i també fora han pogut fer-se un lloc a sales i escenaris com el Rototom o el Viña Rock. Després de ser portada de l’Enderrock al mes de setembre i presentar el seu nou disc Tot és ara (Halley Records, 2015) al Mercat de Música Viva de Vic, a La Mercè de Barcelona i a les Fires de Sant Narcís de Girona durant la tardor del 2015, entre d’altres actuacions destacables, aquest 2016 continua aquesta gira que els apropa al Prat.
Segueix-los a facebooka twitter - Mira'ls a youtube - Escolta'ls a spotify

Tapeo Sound System
Una de pop! Una de rock! Una de reggae! Una de disco!... I així una ronda de cada, una mica de tapeo per a tothom! I és que els Tapeo Sound System han sabut reinventar el gènere de versions reunint tots els èxit en una gira que els ha portat a consolidar-se com un dels plats enxiquits entre el públic més exigent. Marxa servida a base de racions contundents. Un àpat festiu i humorístic on sempre et quedaràs amb ganes de fer la darrera! La millor canya sempre va ben acompanyada. Quan tastis el directe dels Tapeo en demanaràs una i una altra!
Segueix-los a Facebooka Twitter o a Instagram - Mira'ls a youtube - Escolta'ls a spotify