Esteu aquí

Nits a l’estació: El Arrebato - Kiko Veneno - ​​​​​​​Pratlessons DJ set - Pachucos

Cartell amb El Arrebato, Kiko Veneno, Pratlessons dj set i Pachucos.

El Arrebato, 21:30 h

El sevillà Javier Labandón, més conegut com El Arrebato , va publicar el seu primer disc l'any 2001 amb una mescla de pop, flamenc i rumba que va arribar al gran públic. Les seves lletres han sabut connectar amb un llenguatge de carrer molt proper, en definitiva, històries en què l'amor és el gran protagonista.I ja ha aconseguit un bon grapat d'èxits: Poquito a poco, Ve despacito, A mí na' ma', Búscate un hombre que te quiera, Un amor tan grandeDime tu nombreMirando pa tiDurmiendo en tu ombligo, Si la hubieras visto...

Arriba  al Prat renovat, per presentar-hi el seu nou treball " Músico de guardia", amb uns arranjaments amb accent pop, plens de tornades enganxoses i ritmes alegres. Una bona dosi de romanticisme i tendresa que no us podeu perdre.
Segueix-lo a facebook, a twitter  - Mira'l a youtube - Escolta'l a spotify

Kiko Veneno, 00 h

Al seu dia va liderar un dels grups més importants de la música popular d’aquest país: “Veneno”. Després va compondre cançons úniques i irrepetibles com “Volando voy”, va crear un disc del nivell de “Échate un cantecito” i ha rebut el reconeixement de crítica i públic ininterrompudament durant més de quaranta anys.

Poc li queda per demostrar a aquest Zappa sureny nascut a Figueres, a aquesta llegenda de la rumba, però si algú encara dubta de la grandesa del Lobo López, podeu escoltar-lo aquestes Festes Majors amb la seva banda “Los notas del Retumbe” en un concert sense precedents! 

Segueix-lo a facebook, a twitter - Descobreix-lo a instagram - Mira'l a youtube - Escolta'l a spotify


Pratlessons DJ set, 23 h i 1:30 h

El duo pratenc Pratlessons (Albert Gracia i Eric Esteve) s'ha convertit en una de les alternatives més populars i amb millor rebuda entre el jovent del Prat a l’hora de sortir de festa i passar-ho bé. Una iniciativa que fusiona música urbana, skateboarding i arts visuals i que ha connectat amb el públic més jove a través d'un còctel musical que fusiona Trap, Dancehall, TechHouse i molts estils més! Veniu a gaudir d’aquest còctel de ritmes explosiu a l’escenari de l’Estació! 

Pachucos 3 h

Els Pachucos són un dels grups de versions més potents i eclèctics del circuit festiu de casa nostra. Ho demostren concert rere concert presentant un show únic, amb una posada en escena divertida i plena de sentit de l’humor que ens fa moure tot el cos i cantar sense parar. Fan un directe que combina imitacions de grans personatges de la història de la música popular de casa nostra amb una descàrrega de hits de les cançons de sempre i dels darrers èxits de la temporada.

Arriben al Prat amb el repte de fer-nos viure una d’aquelles nits de bogeria i descontrol a la pista de ball! Escolliu calçat còmode i no us els perdeu!  

Segueix-los a facebook, a twitter - Descobreix-lo a instagram - Mira'l a youtube 

Activitats relacionades