Esteu aquí

Músiques al Parc: Quentin Gas & Los Zíngaros

Quentin Gas & Los Zíngaros  a la Festa Major del Prat

Quentin Gas & Los Zíngaros arriben al Fondo d'en Peixo a presentar el seu segon àlbum, Sinfonia Universal Cap 02, una obra musical conceptual de ciència-ficció que narra el més que possible futur proper de la humanitat: l’èxode de la Terra per a sobreviure en altres planetes.

Amb el seu primer single IO (la lluna multicolor de Júpiter) la banda deixa patent el seu afany per l’eterna recerca experimental cap a nous sons, sense perdre la psicodelia flamenca que els caracteritza i tantejant amb sintetitzadors i ritmes que s’apropen a l’electrònica.

El grup es va formar l’any 2014, definint la seva música com si Camarón gravés amb Tame Impala entre Sevilla i Londres. Només amb un disc i un grapat de singles sorprenents, van anar atraient cap a la seva psicodèlica espiral flamenca tant al públic com a la crítica, esdevenint una de les bandes revelacions del panorama actual. La seva cançó més coneguda, Deserto Rosso, en la què posa la veu el Niño de Elche, va aconseguir introduir-se a les llistes de millors discos en revistes com Mondo Sonoro i Ruta 66.

Segueix-los a Facebook Instagram Spotify 

  • Accessible

Activitats relacionades

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 30/09/2022 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Ariadna i el minotaure

Tipus: Teatre
Quan: 02/10/2022 de 19:00 a 20:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas