Esteu aquí

Músiques al Parc: Fanta Cissokho et les Griots du Temps

Fanta Cissokho et les Griots du Temps_2

L’Associació Senegalesa del Prat ens proposa una tarda africana amb música i activitats d’apropament a la seva cultura. Degustacions, tallers, converses i, sobretot, música que ens farà gaudir de la riquesa de la diversitat. Per aquesta ocasió han convidat a l’artista Fanta Cissokho et les Griots du Temps.

Fanta Cissokho és filla d'una diva guineana dels sons mandinga, Mahawa Kouyaté i del mestre de la kora senegalesa, Soundioulou Cissokho, però, a més, entre els seus ascendents hi ha coneguts griots, uns narradors d'històries propis de l'Àfrica Occidental que estan a cavall entre el cantant, el poeta i aquells dipositaris de la tradició oral que, a Occident, ja fa temps que van desaparèixer.

El que fa Fanta Soundioulou Cissokho és transportar fins al present l'art dels griots africans i acostar-nos així a una forma cultural riquíssima que combina un perfecte coneixement de la tradició amb l'art de la improvisació. Fanta i els seus músics prometen convertir el Parc del Fondo d’en Peixo en una gran festa dels sons africans. 

  • Accessible

Activitats relacionades