Esteu aquí

"Muñeca de porcelana", de David Mamet. Amb José Sacristán i Javier Godino

Muñeca de porcelana

Un milionari li acaba de comprar un avió a la seva jove promesa com a regal de noces. La seva intenció és jubilar-se i dedicar-se enterament a ella. Durant el seu últim dia a l'oficina, instrueix al seu jove ajudant per poder atendre els negocis des de la distància. Però just abans, rep una trucada que voldria no haver rebut mai. 

Muñeca de porcelana es va estrenar al 2015 a Broadway, protagonitzada per Al Pacino i escrita espressament per a ell.

Estan els poderosos lliures de retre comptes pels seus actes? Existeix una èlit que manega els fils del món capaç de variar el rumb dels esdeveniments amb només una trucada telefònica?

Mamet ha creat una intensa i emocionant estructura teatral de vibrant ritme que barreja temes com el poder de la política, l'economia i els mitjans de comunicació, amb d’altres  com la lleialtat i les dificultats de l’ésser humà per trencar amb el seu passat. Una espiral d'esdeveniments que, en menys de 24 hores, modificarà per sempre el destí dels seus protagonistes i possiblement la nostra visió de la cara oculta dels amos del món.

Fitxa artística:

Autoria: David Mamet. Versió: Bernabé Rico. Actors: José Sacristán, Javier Godino. Direcció: Juan Carlos Rubio. Ajudantia direcció: Chus Martínez

Diseny il·luminació: José Manuel Guerra. Disseny so: Mariano J. García López. Figurinista: Guadalupe Valero. Realització vestuari: DERBY 1951. Fotografia i disseny cartell: Sergio Parra. Comunicació: Daniel de Vicente. Producció: Jacinto Bravo, Salvador Aznar. Distribució: Bravo Teatro. Producció executiva: Bernabé Rico

Espectacle en castellà

  • Accessible

  • Ludoteca infantil