Esteu aquí

MODULACIONS [La Paraula] Pràctiques artístiques i educatives. Experiència pilot 2016-2017

MODULACIONS [La Paraula] Pràctiques artístiques i educatives. Experiència pilot 2016-2017

Exposició que recull l'experiència pilot entorn de pràctiques artístiques i educatives, impulsada per /UNZIP Arts Visuals al Prat. La mostra esdevé un pas més en la voluntat de trobar noves formes de treballar col·laborativament i de produir coneixement des dels centres culturals, d'art i educatius en complicitat amb el territori. La imatge del projecte ha estat realitzada en col·laboració entre l'Institut Escola del Prat i /UNZIP Torre Muntadas.

Participen:

Escola Pepa Colomer; Institut Escola del Prat; Institut Badiri Guilera; Biblioteca Antonio Martín; Escola d’Arts del Prat;; Màster d’Arts Visuals i Educació: un enfocament construccionista (UB) i  /UNZIP Torre Muntadas

Projectes convidats: Retrats i Apropia’t, dins del projecte de formació Educació viva i ciutat educadora (Interfícies/Arts Santa Mònica).

Amb la col·laboració: Centre de Recursos Pedagògics, Departament d'Educació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i Joves.Prat.

Amb el suport de: Programa d’Arts Visuals de l’ODA (Oficina de Difusió Artística) de la Diputació de Barcelona. Dins el marc del laboratori Porositats.
Porositats és un laboratori d’art i educació impulsat per la Diputació de Barcelona a tres municipis pilot -Granollers, el Prat de Llobregat i Terrassa-, en col·laboració amb ACVic Centre d’Arts Contemporànies.

Col·laboradors i còmplices del projecte:
Joan Ivern, Julián Chamorro, Jordi Colominas, Santi Gila, Pilar Bonet, Marta Darder, Lluc Mayol, Domingos Recreativos.

Més informació a: www.unzip.elprat.cat  

Programa d’Arts Visuals de l’ODA: http://www.diba.cat/web/oda/arts_visuals

Porositats: http://www.diba.cat/web/oda/porositats

ACVic: https://www.acvic.org/ca/

 

  • Accessible

Activitats relacionades