Esteu aquí

Martita de Graná

Temes: Cultura, Teatre L’Artesà
Categories: Arts en Viu
TIPUS: Teatre
Per a qui: Adult

FORA DE TEMPORADA

Marta Martínez (Granada, 1989), més coneguda com Martita de Graná, és una de les 'influencer' més influents en l'actualitat.

Amb més d'1 milió de seguidors en Facebook, un altre milió en Instagram i 75.200 subscriptors en YouTube, la granadina ha aconseguit convertir-se en una referència nacional de l'humor tant en xarxes socials com en directe. No sols es queda en internet, sinó que els seus monòlegs estan omplint totes les ciutat que visita.

Anava per a mestra, però un dia va gravar un vídeo sobre Granada que es va fer viral i des de llavors no ha parat de pujar-se a escenaris per fer riure un públic molt fidel (el 86% són dones) contant acudits que s'inspiren en la seva pròpia vida i quotidianitat. El seu humor es basa en el quotidià i en les situacions més absurdes que passen tots els dies davant dels nostres ulls. No calla temes íntims, ni de la sexualitat, la igualtat o el canvi de paradigma, tot en clau de comèdia....El seu humor parla de temes comuns de dones, des d'una visió global d'una dona de 30 anys que viu en el segle XXI.

Així és Marta Martínez, Martita de Grana, mestra, monologuista i dona.

  • Accessible