Esteu aquí

Los protagonistas

Los protagonista_Teatre L

Los Protagonistas

El Conde de Torrefiel

Aquest és un espectacle pensat per a que nens i nenes de 7 a 11 anys puguin gaudir sense la companyia dels adults. En cas de menors que vulguin assistir acompanyats, només hi podrà participar un adult per infant. Si ets una persona adulta acompanyant, des de L'Artesà hem pensat una proposta paral·lela: els infants poden assistir a aquest espectacle al mateix temps que els adults ho fan a l'altre espectacle programat de la companyia El Conde de Torrefiel, "Se respira en un jardín como en un bosque".

Hi havia una vegada una història que no sabia com començar i que esperava als seus protagonistes per a ser contada. 

Contar una història no és una altra cosa que fer fascinant alguna cosa que ha ocorregut de veritat o en la nostra imaginació. Com s’explica una història?

Los Protagonistas és un recorregut itinerant dins d'un espai teatral, desproveït de la seva estructura convencional d'un públic enfront d'un escenari sobre el qual es representa una situació visual i dramatitzada. Una instal·lació formada per paisatges enigmàtics on els espectadors, com a exploradors d'una expedició en terres remotes, penetren per a situar-se a l'interior del cos d'una història, una història abandonada amb personatges inacabats, una història indefinida que convida a construir la seva esdevenir caminant entre les seves ruïnes, una història que crida a ser descoberta travessant-la.

L'escenografia es presenta com un organisme viu i esbocinat on els elements, aparentment abandonats a la seva sort, necessiten la complicitat dels protagonistes per a ser significats i interpretats.

Los Protagonistas és un dispositiu escènic pensat per al públic més jove al qual se li ofereix una situació de ficció que no es limiti a un discurs sinó que obre la perspectiva de construir una experiència sense paràbola, sense didàctica ni entreteniment. És una proposta que desitja despertar la fisicalitat, la contemplació i la percepció, i que convida a sentir el terratrèmol interior que provoca la possibilitat de significar lliurement el paisatge que ens envolta i el lloc que el nostre propi cos ocupa en ell. 

 

Espectacle recomanat per a infants entre 7 i 10 anys.

  • Accessible