Esteu aquí

L'imperatiu de la felicitat

En una època en què abunda el postureig i la dictadura del positivisme, organitzem aquesta sessió per fer front a situacions límit en què ens poden trobar (mares, pares i adolescents), especialment en aquests moments de crisi, esgotament i incertesa. 

Amb la màxima exposició que hi ha a les xarxes socials, sembla que no només "tenim l’obligació" de tenir vides felices, sinó  que també ho hem de mostrar. Tot això provoca una mena de distòpia entre les aspiracions que tenim i el que veritablement estem vivim. És difícil trobar l’equilibri i a vegades pot generar conductes de fugida, especialment a les persones que es troben en un moment de construcció de la seva personalitat, com ara l'adolescència i joventut.

La sessió serà conduïda per Imma Terribas, psicòloga, que durant el curs ha impartit la formació a alumnat de Batxillerat de diversos instituts del Prat.

Inscripcions: ampadalielprat@gmail.com

Els objectius del taller són:

- Generació de debat i reflexió entorn als imperatius d’”èxit”, que sovint té poc a a veure amb les situacions reals que vivim.

- L'enfortiment, amb la incorporació d'hàbits i relacions saludables, per prevenir conductes autodestructives (com el consum de substàncies addictives) i l’assumpció de riscos evitables.

- Devolució de les impressions extretes dels tallers adreçats a l'alumnat dels instituts del Prat, entre d'altres, alumnat de batxillerat de l'Institut Salvador Dalí.

difusió (png - 1231105 bytes)