Esteu aquí

Lectura dramatitzada "No puedes estar aquí"

Lectura dramatitzada de fragments del llibre "No puedes estar aquí" de Marta Albert. 

Una dona sosté un tipus de vida no escollit, amb molt esforç. Una dona defensa, sense voler, una vida en què no creu. Fins que deixa de fer-ho. Aleshores viatja, viatja molt lluny, de si mateixa i de tot el que la defineix.

“No puedes estar aquí” és una novel·la iniciàtica, una digestió i una pregunta oberta sobre com viure honestament. La novel·la és un cop a la taula que trenca amb la inèrcia i el somnambulisme per entrar en una dimensió més real. Aquesta realitat, lluny de ser més suau, submergeix la protagonista en un ball salvatge d'amor i desamor amb ell mateix, amb el món i la resta d'éssers humans.

Durant tota la peça es posa en dubte allò que es considera la realitat adoptant un to psicodèlic i transpersonal a estones.

A camí entre el diari de viatge, la prosa poètica i els relats onírics, “No puedes estar aquí” fuig de ser una solució per a ànimes perdudes que busquen pal·liar la seva insatisfacció crònica, però és un crit al vent per reunir-les, que es reconeguin i caminin juntes cap al misteri.

  • Accessible

Activitats relacionades