Esteu aquí

"La vie en rose", amb la Cia. Mar Gómez

Cia. Mar Gómez

Passi obert de la darrera creació de la Cia. de dansa Mar Gómez.

Existeix alguna cosa més apassionant que contemplar com es contrueix una història d’amor: veure des de lluny com aquesta es destrueix de la manera més grotesca i terrible.

La cia. Mar Gómez presenta un film escènic, una batalla acarnissada entre dos personatges que transformen el que podria ser una bella història d'amor en una autèntica batalla campal per tal d'aniquilar-se entre ells.

Inspirada lliurement en la famosa tragicomèdia cinematogràfica "la guerra dels Rose", la companyia flirteja obertament amb el setè art i convida al públic a gaudir d'una peça de dansa-teatre, com si estigués al davant de la gran pantalla.

El Teatre Modern acullt durant la darrera setmana del mes de febrer a la Cia. de dansa Mar Gómez, per tal d'últimar el que serà el seu  proper espectacle de sala La vie en rose

Fitxa artística:

Direcció artística: Mar Gómez. Direcció coreogràfica i interpretació: Mar Gómez i Xavier Martínez. Escenografia i vestuari: Cia. Mar Gómez. Disseny il·luminació: Jaume Ortiz. Producció i distribució: Marta Riera

Durada de l'espectacle:  60 minuts
 

  • Accessible

Activitats relacionades

Concert: La Plata + Pinpilinpussies

Tipus: Música
Quan: 03/12/2022 de 22:00 a 0:30 h
On: La Capsa

Concert: Laura Sam i Juan Escribano

Tipus: Música
Quan: 10/12/2022 de 22:00 a 23:30 h
On: La Capsa