Conta la llegenda que hi ha una Fira on es pot viatjar en una caravana molt especial i es poden beure batuts de la mà de dones inventores. Els jocs tan divertits que hi ha serveixen per conèixer les criatures més fascinants del món i hi ha un fotomaton on es viuen totes les Festes Majors del Prat. Es tracta d’una fira per a gent curiosa, amb ganes de descobrir un món de contes i fantasia. Benvingudes a la Fira de la Palmira, entreu, us estàvem esperant.

A la Fira podreu trobar:

'El viatge' de Tombs Creatius

Dins d’una caravana de fira, s’amaga un artefacte únic manegat per un mecànic singular. Ens convida individualment a entrar i a fer un viatge sideral per un camí que porta a cadascú a la frontera definitiva. Qui s’atreveix a entrar a l’espectacle, viu una experiència única, intransferible, tan curta com intensa i que deixa al cor un secret per guardar.

'L’estrany viatge del senyor Tonet' de Tombs Creatius

10 jocs. Cada joc dins d’una caixa, en cada caixa, una història i en cada història, amb ajuda de la robòtica, un personatge, una criatura per descobrir. De Sr. Tonet només n’hi ha un. Cap com ell! I amb aquests jocs coneixereu totes les històries fantàstiques que li han passat i podreu viure trossos dels viatges que ha fet.

Fem relat, fem festa!

Busqueu en els vostres records més festius i endinseu-vos en aquest fotomaton per explicar-nos les històries més extravagants i divertides de Festa Major. Potser us trobareu alguna sorpresa...

Batuts d'enginy

Voleu una Marie Curie? I una Ada Lovelace? Potser us ve més de gust una Ángela Ruiz Robles. Refresqueu-vos amb els nostres batuts més originals i descobriu el treball d’aquestes dones que van marcar un abans i un després en la història.

La terrasseta 

I com sabem que tots aquests invents, contes i viatges cansen molt, veniu a relaxar-vos a la terrasseta de la Fira.