Esteu aquí

La costa de los mosquitos

travis birds

LA COSTA DE LOS MOSQUITOS, Travis Birds

Qui és Travis Birds? “Una barreja entre un nen, un senyor molt seriós, una tarda i un escarabat comú”, així és com s’autodefineix. El seu primer àlbum, Año X, recopila deu cançons basades en deu històries que veuen el món amb un punt de vista molt peculiar. El setembre de 2018, com a colofó de Año X, i abans d’embarcar-se en el nou repertori, Travis Birds llença de nou el disc completament remesclat.

El 2019 llença el primer single del seu nou treball titulat Coyotes, una cançó esquinçadora amb una interpretació intensa i una lletra feroç. Coyotes descriu l’evolució en les fases d’una obsessió, en la que la possibilitat de conquista, destrossa i converteix a l’individu en animal. Coyotes va ser escollida com a capçalera de la sèrie “El Embarcadero”. Un èxit com el que també va suposar poc després la versió que va fer de 19 días y 500 noches junt amb Benjamín Prado com a homenatge al Joaquin Sabina.

Madre Conciencia és el segon single del nou àlbum de Travis Birds, que ha sortit a la llum  aquest any 2021 i porta com a títol La Costa de los Mosquitos. Igual que Coyotes, aquest segon single parla d’una obsessió. Una obsessió centrada en el remordiment, el sentiment de càrrega de consciència, brutícia d’esperit i a la vegada, la impossibilitat de vèncer el costat dolent d’una forma mental, impura i destructiva. Madre Conciencia com el límit, com una veu judiciosa al cap que t’imposa que és allò correcte, amb la seva serenitat infranquejable, una espècie de santa impertorbable, serena i judiciosa. Una clara mostra del camí que prendrà l’obra de l’artista femenina més prometedora del panorama musical.

Cal accedir al recinte 10 minuts abans del començament de l’activitat. En cas contrari, l’organització podrà reassignar la localitat a una altra persona.

  • Accessible

Activitats relacionades

Micro obert octubre 2021

Tipus: Proposta
Quan: 28/10/2021 - 19:00 h
On: Mucha Masia hostel rural-urbà