Esteu aquí

La Cocina de mi Vecina: postres de Perú

La cocina de mi vecina

'La Cocina de mi Vecina' és un espai de trobada, que s'inicia el 2019, per intercanviar receptes i compartir sabers gastronòmics entre veïnes i veïns dels barris que envolten el Centre Cívic,  i enfortir les relacions veïnals.
Ara aquest espai és en línia i les participants han dissenyat la dinàmica de les següents sessions: l'hem anomenat Desafiament Mundial. Cada quinze dies, alguna d'elles prepara en directe a la cuina del Ribera, un plat d’algun país del món, mentre la resta del grup l’acompanyen des de casa gràcies al ZOOM. Poden ser postres o plat principal! El desafiament consisteix en que a cada sessió s'estableix mitjançant un sorteig el plat i el país que ha de protagonitzar la següent recepta, i la persona que ha de cuinar, que també es decideix per sorteig, disposa de dues setmanes per preparar-se!  En aquesta ocasió toquen postres de Perú.

Si sou veïns i veïnes dels barris Sant Jordi –Ribera Baixa i Sant Cosme i esteu interessades a participar en la proposta, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu ccriberabaixa@elprat.cat o al telèfon 93 479 45 35.

Activitats relacionades

Taules informatives Dia Mundial de l'Alzhèimer

Tipus: Proposta
Quan: 24/09/2021 - 9:00 h
On: Diversos indrets de la ciutat

18è Clic Prat

Tipus: Proposta
Quan: Del 24/09/2021 - 20:00 h al 03/10/2021 - 23:59 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Pregó de la Festa Major, a càrrec de Carlota Dobaño

Tipus: Proposta
Quan: 24/09/2021 - 21:00 h
On: Grada de Cultura Popular