Esteu aquí

La Cirquera: Dave Wonderthing (presentador) + Bambalas (Madrid-Argentina) + Brunitus (Argentina)

Brunitus

El Asombroso Dave Wonderthing serà l’encarregat de presentar de nou La Cirquera. El seu humor i el suspens seran les principals armes per entretenir a l’audiència.

Brunitus. Un llibre antic i ple de secrets serà l’inici de la nostra aventura. Secrets que parlen de com emmagatzemar històries perquè mai no siguin oblidades: la terra que trepitgem i habitem, la família, els amics, la infantesa i les arrugues de la pell, els desitjos, les pors, les passions. Aquesta és la missió del nostre personatge: abraçar totes les històries, ser-ne part. Quina és la teva història?
Bambalas. Els primers raigs de sol ens descobreixen les germanes Bambalas, presumides, juganeres i coquetes sobre una hamaca situada a quatre metres d’altura. Sorpreses davant la presència del públic, s'afanyaran a demostrar totes les seves habilitats. Un impressionant gronxador en forma de trapezi servirà per provar que la unió fa la força i que són moltes les ocasions en què, encegats pels nostres objectius immediats, no apreciem prou les nostres accions. 

Activitats relacionades

I després de l'ESO, què? El paper de les famílies en l...

Tipus: Conferència Xerrada
Quan: 20/04/2021 - 18:00 h
On: Online a través de Zoom

Concert: Pau Vallvé

Tipus: Música
Quan: 24/04/2021 de 20:00 a 21:30 h
On: La Capsa

Persèfone (Περσεφόνη)

Tipus: Teatre
Quan: 25/04/2021 - 18:00 h
On: Centre d'Art Torre Muntadas