Esteu aquí

La Cirquera: Dave Wonderthing (Màlaga) + El Romperécords (Mèxic) + Eddy Eighty (Alacant)

Eddy Eighty

El Romperécords Mèxic
El Romperécords somnia en ser famós i tenir un munt de fans, i farà tot el possible per complir el seu somni... No és molt guapo, no és gens llest i no és molt fort, però té alguna cosa que el fa diferent: compta amb una autoestima a prova de tot... Un esclat d’energia i comèdia original caracteritzen aquesta posada en escena... El Romperécords ha presentat les seves gestes davant milers de persones a festivals de teatre, circ i arts de carrer en nombrosos llocs a Europa i Amèrica llatina... el seu humor absurd, simple i lleuger han aconseguit convertir-lo en un divertit espectacle en viu per a totes les edats.
Eddy Eighty Alacant
El canvi és possible: "Només hem de tornar enrere i escoltar el que ens van dir els 80's". De pare domador de foques i mare costurera, Eddy Eighty es va criar viatjant i, des de jovenet, sempre va tenir un somni: portar la música dels 80 al món del circ. Al llarg d'aquesta entranyable història el nostre protagonista, amb tècniques com els equilibris, malabars, verticals o dansa, sorprendrà al públic creant un ambient d'humor, amor i participació.
El Asombroso Dave Wonderthing (presentador) Málaga 
Dave Wonderthing és un artista que ens endinsa en el món de la màgia, l'escapisme i altres proeses. Un peculiar artista de l'impossible, que farà del suspens, el perill, el desconcert i sobretot l'humor les seves principals armes per entretenir i divertir a la seva audiència.