Esteu aquí

La Cirquera: Cristi Garbo (presentadora) + Mortelo & Manzani (Catalunya) + Els Barlou (Catalunya)

Mortelo & Manzani

Sessió familiar

Cristi Garbo

Actriu i pallassa, un dels grans referents a Catalunya del resorgir de les pallasses en clau femenina. La Cristi compagina la seva faceta d’actriu amb la vessant còmica que, de fet, li ha obert les portes de mitja Europa com a parella artística del prestigiós pallasso Jango Edwards. Tanmateix, el seu estil i llenguatge personal la converteixen en una primera espasa del gènere.

Mortelo & Manzani

Absurdities és un espectacle que busca l’equilibri entre la disciplina del circ i el caos del pallasso. Manzani és el fort, el portor, el que intenta ser responsable, l’aixecador de pes, l’equilibrista d’objectes. Mortelo és l’àgil, el dubtós acròbata que dibuixa figures al cel, el ninot de proves, el verticalista. Des d’un piano parat en equilibri, fins a un mortal sobre bàscula absolutament inconscient però necessari, verticals d’alt risc, ampolles en les altures, fletxes i molts números més, més absurds i més perillosos.

Els Barlou

Senyores i senyors, l’espectacle està a punt de començar. Si us plau, apagueu els telèfons i… Bé, encara no! Encara falta muntar, escalfar, vestir-se, maquillar-se…! Ho havíeu vist mai això? Què és el que passa abans d’un espectacle? Abans d’un espectacle no ho sabem, però sí que sabem què passa abans “d’aquest” espectacle. Tres personatges maldestres que es posen mans a l’obra i fan un muntatge ple d’entrebancs, imprevistos i sorpreses.

  • Accessible

Activitats relacionades

Circ en família: Aeris en duo

Tipus: Circ
Quan: 03/02/2023 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

Concert: Amaia Miranda

Tipus: Música
Quan: 03/02/2023 de 21:30 a 22:30 h
On: La Capsa