Esteu aquí

La Cavalcada

Donem la benvinguda als Reis Mags!

Puntualment, a les 17 hores a la plaça de Catalunya, tindrà lloc la recepció oficial de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. Ses Majestats seran rebudes per les autoritats de la ciutat i per tothom qui vulgui acostar-s’hi.

Com mana la tradició local, se'ls farà entrega de les claus de la ciutat així com del pa i la sal, símbols de pau i solidaritat.

Tot seguit, a les 18 hores, amb les carrosses ja preparades al barri de Sant Cosme, iniciaran el recorregut de la Cavalcada reial.  L’estrella màgica guiarà el camí i les carrosses dels tres reis de l’Orient —acompanyades de la carrossa del correu, la de la màgia i la fantasia,  la dels dolços i les llaminadures,  la de les joguines i la del carbó— recorreran els carrers i places de la ciutat.

A les 20.30 h està prevista l’arribada dels Reis a la plaça de la Vila. Cançons i contes faran passar més ràpid l’espera a tots els nens i nenes, grans i petits, que hagin anat a la plaça per donar-los la benvinguda.

Per rebre’ls amb els honors deguts, hi haurà un espectacle de llums. Ses Majestats pujaran al balcó de l'Ajuntament des d'on llançaran el seu missatge a tots els infants del Prat. Estigueu a l'aguait!

Activitats relacionades

Circ en família: Aeris en duo

Tipus: Circ
Quan: 03/02/2023 de 17:30 a 19:00 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Tancades

El asombroso Maurice

Tipus: Cinema
Quan: 04/02/2023
On: Cinema Capri

As bestas

Tipus: Cinema
Quan: 04/02/2023
On: Cinema Capri