Esteu aquí

La Carxofada del Prat

Reserveu-vos aquesta data si voleu gaudir d'una festa amb accent familiar, gust local i música i activitats per a tots els públics que té com a protagonista indiscutible la flor més estimada dels nostres camps, la Carxofa Prat. 

Comenceu la jornada recorrent, a partir de les 11h, els estands informatius que diferents entitats muntaran a l'Avinguda del Canal i visitant l'exposició de cotxes antics que s'organitzarà en direcció a l'estació de Renfe. Quan volgueu més ritme, acosteu-vos al Parc de Fondo d'en Peixo, on us esperen les actuacions musicals i l'animació infantil d'Ambauka, capaços de divertir els més petits mentre aprenent sobre el malbaratament alimentari.

Però si alguna cosa ha convertit aquesta jornada en emblemàtica és el dinar popular amb Carxofa Prat a la brasa sota els arbres del parc. Enguany l'acompanyarem de botifarra a la brasa o truita de patata amb samfaina, a més de la beguda i les postres. En acabar, farem la digestió movent l'esquelet amb l'enèrgic concert de Balkan Paradise Orchestra (BPO). Aquesta banda barcelonina integrada per 11 dones animarà la tarda amb les seves melodies tradicionals amb ritmes de tot el món.

Venda anticipada de tiquets: A Cafè L'artesà fins les 12 del migdia del divendres  5/04/2019 . I venda de tiquets,el mateix dia 7/04/2019 en un estand al Parc Fondo d'en Peixo.

 

 

Activitats relacionades

Descobreix la flora de Carrabiners i Semàfor

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 15/12/2019
On: Espais Naturals del Riu

Visita guiada a la Finca de la Marina

Tipus: Visita o itinerari
Quan: 15/12/2019
On: Finca de la Marina

La 46a Fira Avícola estarà oberta al públic

Tipus: Fira, mostra i mercat
Quan: 15/12/2019 de 10:00 a 21:00 h
On: Granja de la Ricarda