Esteu aquí

"Juguem a llegir?: Llibres que porten lluny: primers relats" amb Montse Colilles

Llibres que porten lluny

Activitat dirigida a pares i mares i altres familiars d’infants de 0 a 3 anys, així com a embarassades. Activitat dirigida a adults, excepcionalment podran assistir lactants que encara no caminen)

En aquests 3 tallers els pares, mares i altres familiars  descobrireu com podeu fer de mediadors de la lectura amb els vostres infants des de que són nadons . Coneixereu llibres de diferents tipologies per acompanyar les primeres lectures abans de saber llegir lletres, aprendreu la força de la oralitat, de la lectura en veu alta per acompanyar els vostres fills en la valuosa experiència de la descoberta dels primers llibres i primeres històries i així  començar a construir l'itinerari lector i la primera biblioteca dels vostres fills.

Els infants agraeixen el temps de qualitat quan els adults esteu per ells i amb ells. Aquestes sessions són per conèixer els materials i aprendre a fer-los servir. Un cop a casa podreu buscar aquests moments tranquils per introduir la literatura, amb materials valuosos que us ajudaran a crear vincles poderosos amb la lectura i entre vosaltres.

En aquesta sessió descobrirem les primeres narracions de contes populars, alguns àlbums amb estructures repetitives i també els primers còmics.

Activitat dirigida a familiars d’infants de 0 a 3 anys, així com embarassades.

 

Cèntric, espai segur

Tots els aforaments estan dissenyats per respectar les distàncies de seguretat.

Durant l’activitat, és obligatori l’ús de la mascareta.

Cal rentar-se les mans.

Disposem de gel desinfectant.

Cal mantenir la distància de seguretat.

Procura arribar amb 25 minuts d’antelació.

 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia només en línia, a online.elprat.cat

No saps com fer la inscripció prèvia en línia? Nosaltres t’ajudem!

· per correu electrònic a b.prat.am@elprat.cat

· trucant al 93 370 51 52

  • Accessible

Activitats relacionades