Esteu aquí

Jugateca: Fem un hotel d'insectes

Temes: Ciutat i Territori
Categories: Educació ambiental
TIPUS: Jocs
Per a qui: Familiar

Els invertebrats són el grup d'organismes més abundants en el món. Viuen en tots els ecosistemes i constitueixen la part majoritària de la nostra biodiversitat. La riquesa d'espècies i l'abundància d'individus són símptomes del bon estat de conservació del parc. Vols saber-ne més? Investigarem quins hi ha i farem un hotel d'insectes per afavorir la seva presència.

Es contemplaran totes les mesures preventives necessàries per al desenvolupament d'aquesta activitat donada la situació de pandèmia sanitària de la COVID19. La capacitat de l'aforament de l'activitat s'establirà segons les restriccions vigents en el moment de fer l'activitat. 

La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure. Activitats tots els  diumenges del 21 de març al 6 de juny de  2021 al parc Nou i al parc del Riu.

ACTIVITAT GRATUÏTA.

 

 

 

  • Accessible

Activitats relacionades

Jugateca: Coneixem alguns insectes

Tipus: Jocs
Quan: 16/05/2021
On: parc Nou

Jugateca: Fem un il·lustració

Tipus: Jocs
Quan: 16/05/2021 de 12:00 a 14:00 h
On: parc del Riu

jugateca: BIOBLITZ METROPOLITÀ

Tipus: Jornada
Quan: 23/05/2021
On: Parc del Riu