Esteu aquí

JORNADES SOM DIVERSITAT

 

El divendres 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional. Per tal de commemorar aquesta data, el Programa Municipal de les Persones amb Diversitat Funcional de l’Ajuntament del Prat durà a terme, en col·laboració amb les entitats de la ciutat, les jornades “Som diversitat”.

L’objectiu d’aquestes jornades, que se celebraran els propers divendres 3 i dissabte 4 de desembre, és donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional i sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre les necessitats del col·lectiu. A més, serviran per donar a conèixer la important tasca que desenvolupen les associacions i entitats de persones amb diversitat presents al Prat.

El dissabte 4 de desembre a les 11 h es durà a terme un circuit en cadira de rodes amb la col·laboració de l’associació Roda Blava. Les persones assistents podran experimentar –i reflexionar - al voltant de les dificultats que suposa moure’s amb la cadira durant el dia a dia.

A les 12 h, serà el torn de Màgic Raul, que amb el seu espectable de màgia farà les delícies dels nens i nenes. No cal inscripció però l’aforament és limitat.

Durant les jornades, trobareu a la plaça Catalunya diferents paradetes de les entitats amb informació de la seva feina sobre la promoció i la sensibilització de les persones amb diversitat funcional.

 

  • Accessible

Activitats relacionades