Esteu aquí

Jornada de portes obertes en família al Centre Cívic Palmira Domènech

Descobreix el Centre Cívic Palmira Domènech en una jornada familiar de portes obertes. Coneix l’equipament i l’equip del centre i participa en les diferents activitats.

En aquesta jornada de portes obertes podràs visitar el nou centre cívic al teu aire i descobrir els seus diferents espais. A més, podràs gaudir de l'activitat 'El receptari del barri' i de l'espectacle familiar participatiu 'Un món de cartró'.

 

12 - 14 h. El Receptari del barri

Volem que ens expliqueu les vostres receptes de cuina més preuades per fer el nostre Receptari del barri. Pot ser la recepta dels canelons de l’àvia, els macarrons del pare o un biquini que vau tastar en un bar i del que no en recordeu el nom. Només cal que tingui una significació especial per vosaltres; així ens sortirà un receptari personal i estimat.

La Laia Ribas ens ajudarà a organitzar el receptari per tal que sigui el més deliciós possible. 

Vine al punt de trobada i explica’ns els teus secrets de cuina!

 

12.30 h. Un món de cartró

Proposta dirigida a famílies amb infants d'entre 3 i 8 anys que consta de dues parts: un espai de joc i un espectacle. En l'espai de joc, grans i petits es relacionaran amb aquest món de cartró transformant l'espai, construint i deconstruint i imaginant paisatges. En l'espectacle, la companyia desgranarà una història a través de cançons i propostes de moviment. Les caixes seran els instruments, l'atrezzo i l'escenografia. Les aportacions dels participants fan que el relat es resolgui cada vegada de forma diferent i irrepetible. 

L'entrada és gratuita però les places són limitades. Podeu reservar la vostra entrada a la recepció de la Palmira de dilluns a divendres de 17 a 20 h i dissabte de 10 h fins a l’inici de l’espectacle.

Activitats relacionades