Esteu aquí

Jornada de la diversitat

Una jornada de diversió on podrem compartir i experimentar les dificultats a les que han de fer front diàriament les persones amb diversitat funcional i on gaudir de jocs, activitats esportives, música i molt més.

A PARTIR DE LES 09:00H

Jornada esportiva dels treballadors/es i persones usuàries de la Fundació Rubricatus, amb proves, jocs d'habilitat i esport.

A PARTIR DE LES 12:00H

Tàndem: El tàndem és un tipus de bicicleta que compta amb dues rodes i dues places en línia. Aquesta modalitat està específicament dissenyada per a ciclistes invidents que van acompanyats per un ciclista amb capacitat. En aquesta ocasió, podrem experimentar la sensació de muntar en una d'aquestes bicicletes.

Organitza l'Agència de l'ONCE al Prat de LLobregat

Circuit de barreres amb cadira de rodes: El circuit consta de diversos elements que obstaculitzen el moviment de les persones usuàries de cadires de rodes, com a rampes, sorra, taulers separats, vorades...Puja a una cadira de rodes i intenta superar els obstacles.

Organitza l'Associació Roda Blava de persones amb discapacitat física

Bicicletes adaptades: Les persones amb diversitat funcional que volen fer esport o alguna activitat física podran pujar a una bicicleta adaptada.

Organitza l'Associació Àrea adaptada

Roda de percussió: En grup, en cercle i integrant la música, els instruments, la percussió i el ritme, podrem expressar i comunicar, alhora que desenvolupem la capacitat motora

Organitza el Centre de Rehabilitació Comunitària El Prat

Música i ball per a tothom

Organitza la Fundació Rubricatus

A PARTIR DE LES 14:00H

Al final de la jornada, podrem compartir un dinar comunitari on totes les persones que han participat, esportistes, voluntàries i professionals, podran gaudir d'un menú d'estiu.

Organitza el Bar SAGNIER, Servei d'Hosteleria de la Fundació Rubricatus

  • Accessible

Activitats relacionades